Asiakaspalvelijaksi

Etsimme asiakaspalvelijaa Lahden mielettömään Malvaan! Malva avautuu huhtikuun lopussa ja etsimme joukkoomme uutta ASIAKASPALVELIJAA 18.4.2022 alkaen. Työskentelet Lahden museoiden asiakaspalveluyksikössä ja pääset kehittämään työtä yhdessä koko tiimin kanssa. Hae työtä Kuntarekryssä 7.4. mennessä.

Lahden Malvan asiakaspalvelijana huolehdit museon asiakaspalvelusta, lipunmyynnistä ja kävijöistä koko museovierailun ajan. Tehtäviisi kuuluu myös museokaupan myynti- ja järjestelytehtäviä. Aikaisempaan osaamiseesi pohjautuen tehtävään voi kuulua museon palveluiden myyntityötä, opastamista tai tapahtumatuotannossa avustamista.

Olet etsimämme henkilö:

– Sinulla on asiakaspalveluun soveltuva koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot.
– Sinulla on aito halu tehdä erinomaista asiakaspalvelua.
– Olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista.
– Sinulla on positiivinen asenne, ja hoidat kiireiset tilanteet hymyssä suin.
– Olet yhteistyökykyinen ja viihdyt tiiviisti yhdessä työskentelevässä tiimissä.
– Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muusta kielitaidosta on sinulle hyötyä.
– Olet joustava ja suhtaudut työhösi vastuullisesti.

Lahden Malvassa työajat sijoittuvat museon aukioloaikoihin ti-su klo 10-18 ja ke 10-21. Työaika on yleistyöaika 38,25 tuntia viikossa.

Tehtäväkohtainen palkka on 1 993,41 €/kk + mahdolliset kokemuslisät ja muut palkanlisät.

Haethan paikkaa Kuntarekryn kautta 7.4.2022 klo 15.00 mennessä. Erityisesti haluamme sinun kertovan, miksi haluat työskennellä Malvassa ja mikä tekee sinusta hyvän asiakaspalvelijan.

Mahdollisesti aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo, jonka tavoitteena on tuottaa tietoa ja elämyksiä sekä huolehtia että lahtelainen ja päijäthämäläinen kulttuuriperintö säilyy seuraaville sukupolville. Lahden museoihin kuuluvat Malvan lisäksi Historiallinen museo, Hiihtomuseo ja Radio -ja tv -museo Mastola.

Lisätiedot

Anna Jantunen
Asiakaspalvelupäällikkö