Asiakaspalvelijaksi

Kuva: Lahden museot, kuvakokoelmat, Eetu-Pekka Heiskanen.

Etsimme nyt mielettömään tiimiimme asiakaspalvelijaa! Lue lisää työstä ja vaatimuksista alta. Tehtävää pääsee hakemaan kätevästi Kuntarekryn kautta.

Uusi Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avautuu keväällä ja haemme joukkoomme ASIAKASPALVELIJAA. Malva on osa Lahden museoita, jonka asiakaspalveluyksikköön asiakaspalvelijat kuuluvat. Työtä tehdään ja kehitetään yhdessä koko tiimin kanssa.

Asiakaspalvelijana huolehdit museon asiakaspalvelusta, lipunmyynnistä ja kävijöistä koko museovierailun ajan. Työssäsi painottuvat museon varausjärjestelmien ylläpitoon ja asiakaskontakteihin liittyvät tehtävät. Varausjärjestelmän kautta hoidetaan kokous- ja ryhmävierailuja sekä opastusvarauksia. Lisäksi viet tuotetietoja museon verkkokauppaan ja hoidat verkkokaupan postituksia. Tehtäviisi kuuluu myös museokaupan myynti- ja järjestelytehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluun soveltuvaa koulutusta esimerkiksi matkailu-, kulttuuri- tai kaupalliselta alalta. Työkokemus sähköisten varausjärjestelmien ja verkkokaupan käytöstä on hyödyksi.

Toivomme sinulta intoa asiakaspalveluun, ryhmätyöskentelytaitoja ja joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi katsomme iloisen ja reippaan asenteen sekä kokemuksen asiakaspalvelutyöstä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muusta kielitaidosta on hyötyä. Arvostamme kiinnostusta taiteeseen ja kulttuuriin.

Työhön sisältyy viikonlopputyötä ja mahdollisesti myös iltatyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 1 993,41 €/kk. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haethan tehtävään Kuntarekryn kautta 28.12.2021 klo 15 mennessä. Haastattelut pidetään tammikuun alussa. Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo, jonka tavoitteena on tuottaa tietoa ja elämyksiä sekä huolehtia, että lahtelainen ja päijäthämäläinen kulttuuriperintö säilyvät seuraaville sukupolville. Lahden kaupunginmuseo on dynaamisessa kehitysvaiheessa. Uusi visuaalisten taiteiden museo Malva avataan keväällä 2022 ja Historiallinen museo on uudistumassa. Lahtelaisen kulttuuriperinnön erityispiirteitä esittelevät Hiihtomuseo ja Radio- ja tv-museo Mastola.

Lisätiedot

Anna Jantunen
Asiakaspalvelupäällikkö