Museoamanuenssin sijaisuus (julistekokoelmat)

Julistetriennalen ympäristöjulisteita Malvan edustalla syksyllä 2021. Kuva: Elias Outakivi

Etsimme julisteista vastaavalle museoamanuenssillemme sijaista ajalle 3.10.2022-29.9.2023. Tehtävässä työskentelet Malvan 70 000 julistetta kattavan julistekokoelman parissa. Museoamanuenssiksi voit hakea Kuntarekryn kautta.

Musoamanuenssina työskentelemään Malvan ainutlaatuisen ja monipuolisen julistekokoelman parissa. Julistekokoelmasta voit lukea lisää täältä. Tehtävässä voit myös vaikuttaa Malvan toimintamallien ja näyttelyohjelman kehittämiseen.

Malva on upouusi rajoja rikkova ja taidekenttää uudistava museo. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Olemme ylpeästi lahtelaisia – tekemisen meininki ja rosoisuus ovat osa Malvan olemusta.

Malva on osa Lahden museoita. Lahden museoihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Malvan tiimi koostuu museoamanuensseista, viestinnän asiantuntijasta ja mediatuottajasta. Yhteistyötä tehdään tiiviisti koko Lahden museoiden henkilökunnan kanssa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta kokoelmatyöstä ja Muusa-kokoelmajärjestelmän hallintaa. Eduksi luetaan aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote sekä projektinhallintataidot.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 705,34 €/kk. Noudatamme tehtävässä 5 kuukauden koeaikaa.

Haethan paikkaa Kuntarekryn kautta 19.4.2022 klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja

Projektipäällikkömme ja Malvan tiimin esihenkilö Anne Laiti antaa museopedagogin työstä lisätietoja 30.3. ja 31.3. klo 12.30-14.30 sekä 4.4. ja 5.4. klo 9-11.

Anne Laiti
Projektipäällikkö