Tule meille oppaaksi!

Keväällä 2022 avautuva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on uusi ja elämyksellinen museo Lahden Malskilla. Malva uudistaa museokenttää, sillä meillä digitaalisuus on kiinteä osa museokokemusta ja interaktiiviset näyttelymme ovat ainutlaatuisia koko Suomessa. Malva on mieletön – ja se on tehty ihan kaikille.

Nyt etsimmekin upouuteen museoon sopivia, uuden oppimisesta innostuvia oppaita! Oppaan tehtäviin kuuluu opastaminen niin Malvan näyttelyissä kuin museon läheisyydessäkin ja erilaisten työpajojen pitäminen. Työ on keikkaluonteista ja sopii yli 18-vuotiaille.

Sovit mainiosti malvalaiseksi, mikäli sinulta löytyy esiintymistaitoja ja pystyt sekä sanavalmiina että (yleensä) hymy huulillasi hallitsemaan erikokoisia ryhmiä. Lisäksi olisi mainiota, mikäli vähintään yksi seuraavista pitäisi kohdallasi paikkansa:
– Tunnet taidetta, julisteita ja muotoilua tai olet niistä kiinnostunut
– Toimit luontevasti lasten ja nuorten kanssa
– Erilaisten työpajojen vetäminen luonnistuu sinulta helposti

Luontevan esiintymisen lisäksi arvostamme Malvassa kielitaitoa: suomentaitoisten oppaiden lisäksi etsimme erityisesti englantia, venäjää ja ruotsia sujuvasti osaavia oppaita. Olemme ehdottomasti kiinnostuneita muustakin kielitaidosta.

Tarjoamme oppaillemme koulutusta malvamaiseen opastamiseen, minkä lisäksi museon jokaiseen näyttelyyn perehdytetään aina erikseen. Emme edellytä aikaisempaa opastuskokemusta työstä, mutta kokemus on tietysti plussaa! Oppaiden vankkana tukijoukkona Malvassa toimivat asiakaspalvelupäällikkö, museopedagogi ja eri näyttelyitä vetävät museoamanuenssit. Meillä et jää yksin.

Työn hakeminen

Järjestämme kaksi oppaiden rekrytointitilaisuutta, joissa opastyöstä kiinnostuneet pääsevät kuulemaan lisää Malvasta ja työskentelystä oppaana. Tilaisuudessa oppaan keikkatyöstä Malvassa kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa, jotta voimme olla yhteydessä mahdollisesta haastattelusta.

Rekrytointitilaisuudet järjestetään 30.11. klo 17.30 ja 4.12. klo 10.30 Malvassa (Päijänteenkatu 9, Lahti).

Hae oppaaksi!

Malvaan voit hakea oppaaksi oheisesta linkistä.

Lisätiedot

Anna Jantunen
Asiakaspalvelupäällikkö