Projektiamanuenssi

Ekho Collectiven teos Ahto Malvan Valogalleriassa. Kuva: Lassi Häkkinen/Lahden kaupunki

Haemme nyt Malvaan määräaikaista PROJEKTIAMANUENSSIA ajalle 17.10.2022 – 17.01.2023 työskentelemään näyttelyprojektien parissa osana Malvan tiimiä. Paikkaa haetaan Kuntarekryn kautta viimeistään 30.9.2022.

Projektiamanuenssina osallistut Malvan näyttelyiden käytännön toteutukseen yhdessä näyttelyamanuenssin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. näyttelytekstien toimittaminen ja yhteistyö kääntäjien ja taittajien kanssa, materiaalin tuottaminen Malvassa käytössä olevaan puhelinsovellukseen sekä muut näyttelytuotantoon liittyvät tehtävät.

Arvostamme hyviä projektinhallinta- ja organisointitaitoja, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä viestintätaitoja sekä kokemusta taidenäyttelyiden parissa työskentelystä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta museo- tai galleriatyöstä, erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avautui yleisölle huhtikuun lopussa 2022. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Malva on osa Lahden museoita, joihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2759,45 €/kk
Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 30.9.2022 klo 15.00.

Lisätiedot

Anne Laiti
Projektipäällikkö