Viestinnän asiantuntija, sijaisuus

Maarten Baasin installaatio Toinen luonto. Kuva: Lassi Häkkinen/Lahden kaupunki

Hae VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAN sijaiseksi Malvaan ajalle 17.10.2022 – 15.6.2023!

Hakemus jätetään Kuntarekryn kautta.

Etsimme henkilöä, joka pystyy tuottamaan innostavaa ja helposti lähestyttävää markkinointiviestintää Malvan näyttelyistä ja muusta toiminnasta. Sinulla ei tarvitse olla taustaa museoalalla, mutta kiinnostus ja innostus taide- ja muotoilukenttää kohtaan on tärkeää. Työssä edellytetään myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Vastaat Malvan viestinnän ja markkinoinnin monikanavaisesta suunnittelusta, verkkosivujen ylläpidosta ja päivittämisestä, sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja tiedotteiden kirjoittamisesta. Mediaseuranta ja uutiskirjeen tuottaminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä kokemusta verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittämisestä. Eduksi luemme WordPress -kokemuksen sekä Creative Cloud -ohjelmien osaamisen (erit. Photoshop). Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2942,60 €/kk.
Hakuaika päättyy 30.9. klo 9.

Mikä Malva?

Malva avautui yleisölle huhtikuun lopussa 2022. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin.

Malva on osa Lahden museoita, joihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo. Viestinnän asiantuntijana työskentelet tiiviisti koko Malvan tiimin ja kaikkien sisältöjen parissa.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Lisätiedot

Anne Laiti
Projektipäällikkö
Maija Wilska
Viestinnän asiantuntija