Tapahtumat

Animaatioplärä-työpaja

Työpajan ohjaaja taiteilija Nelli Penna opastaa osallistujia animaatioplärän tekemisessä ja ideoinnissa.

Animaatioplärä on pikkuisen paperivihon sivuille piirrettävä kuva, esimerkiksi hahmo, jonka asentoa vähän muutetaan, piirtäen se aina uudestaan vihon jokaisen sivun alakulmaan. Kun vihko on piirretty täyteen, muodostuu kuvaan liike, yksinkertainen piirrosanimaatio, vihkoa plärätessä.

Kuva-aihe voi olla esimerkiksi sävyjen vaihtelua, ornamentaalisen kuvion muodostumista tai jokin liikkuva objekti, eläin tai ihminen. Työpajan ohjaaja taiteilija Nelli Penna opastaa osallistujia animaatioplärän tekemisessä ja ideoinnissa.

Tapahtuma toteutetaan joko paikan päällä Malvan tiloissa tai Zoom-alustalla verkkotapahtumana, riippuen koronatilanteen kehittymisestä.

Työpajalipun hintaan sisältyy tarvikekassi. Työpajaliput tulevat myyntiin Malskin museokaupaan ja museon verkkokauppaan, jolloin tarvikepaketti toimitetaan suoraan kotiin ja hintaan lisätään postituskulut. Verkkokauppamyynti loppuu viisi arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta postitettavat materiaalipaketit ehtivät perille.

Kesto 60 – 90 min
Max ryhmäkoko 15 hlöä
Toivomme, että varmistat ennakkoon, että Sinulla on Zoom -sovellus ladattuna koneellesi, tai tiedät, kuinka se avautuu selaimeen. Linkki toimitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.