Jätä varauspyyntö opastuksesta

Tällä sivulla voit jättää alustavan varauspyynnön opastuksesta Malvaan. Ennen opastuspyynnön jättämistä kannattaa tutustua opastusten kuvauksiin edellisellä sivulla.

Jos haluat ruoka- tai juomatarjoiluja museovierailusi yhteyteen, ota yhteyttä Malskin ravintoloihin.

Olemme sinuun yhteydessä vahvistaaksemme varauksesi tai kysyäksemme lisätietoja. HUOM! Opastusvarauksissamme on tällä hetkellä ruuhkaa, emmekä voi välttämättä vahvistaa opastukselle toivomaasi ajankohtaa.

Jätä varauspyyntö opastuksesta Malvaan

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  Minä päivänä haluaisit tulla opastukselle? Opastuksia järjestetään museon aukiolopäivinä ti-su.
 • :
  Mihin aikaan toivoisit opastuksen alkavan?
  Valitse valikosta, minkä tarjolla olevista opastuksista haluaisit varata. Opastusten kuvaukset löytyvät edelliseltä sivulta. Opastusta varatessasi huomioithan näyttelyiden avoinnaolopäivämäärät: www.malvamuseo.fi/nayttelyt/
  Valitse valikosta, millä kielellä haluat opastuksen.
  Valitse, maksatko kierroksen pääsyliput museokaupassa saapuessasi vai laskutetaanko sinua. Jos valitset laskutuksen, täytäthän laskutustiedot-kohtaan kaikki laskuttamista varten tarvittavat tiedot.
  Valitse, maksatko opastuksen museokaupassa vai laskulla. Mikäli haluat maksaa laskulla, täydennäthän alas kaikki laskutustiedot.
 • Jos haluat maksaa laskulla, kirjaa tähän maksavan yrityksen y-tunnus tai yksityishenkilön henkilötunnus. Voit maksaa opastuksen myös Museokaupassa kaupan aukioloaikoina.
 • Jos haluat maksaa laskulla, kirjaa tähän yrityksen/yksityishenkilön laskutusosoite. Kirjaa tähän myös laskunsaajan nimi, jos se on eri kuin varaajan nimi. Voit maksaa opastuksen myös Museokaupassa kaupan aukioloaikoina.
 • Tähän voit kirjoittaa mieleesi tulleita kysymyksiä.