LAB Muotoiluinstituutin kevätnäyttely 2024 Malvassa

LAB Muotoiluinstituutin Kevätnäyttely 2024

LAB Muotoiluinstituutin Kevätnäyttely 2024 on toteutettu opiskelijoiden voimin ja se esittelee monipuolisesti taidetta ja muotoilua opiskelijoiden töiden kautta. Näyttely on esillä Malvassa 14.5.-2.6.2024.

LAB Muotoiluinstituutin vuosittainen kevätnäyttely kokoaa yhteen opiskelijatöitä muotoilun, kuvataiteen ja visuaalisen viestinnän aloilta. Kevätnäyttely 2024 on avoinna 14.5.-2.6.2024 ja sijaitsee Kellarigalleriassa ja Pajatila Kummassa. Tänä vuonna näyttely levittäytyy myös Kauppakeskus Trioon.

Kevätnäyttelyn teemana Sirkulaarisuus

Opiskelijoiden esittelemissä töissä sirkulaarisuuden ajatus on läsnä monin eri tavoin: kuten kierrätysmateriaalien käyttönä, sekä esimerkiksi pohdintoina jatkuvuudesta, kiertokulusta ja ajallisuudesta.

Teema näkyy myös visuaalisen ilmeen ja näyttelyrakenteiden johtavana tekijänä. Tämän vuoden Kevätnäyttely on rakennettu täysin uusiokäytettävistä materiaaleista ajatuksena hyötykäyttö näyttelyn jälkeen.

Tänä päivänä uusiutumisen, kestävyyden ja kiertokulun teemoja on erityisen tärkeää pohtia myös ekologisesta näkökulmasta. Kotiplaneettamme resurssit ovat rajalliset, ja meidän tulee luovina tekijöinä ja suunnittelijoina jatkuvasti löytää vaihtoehtoisia lähestymistapoja energian ja materian käyttöön.

Kevätnäyttely toimii myös oppimisalustana, sillä koko näyttely tehdään visuaalisesta ilmeestä aina näyttelyrakenteisiin opiskelijavoimin, opettajien ja juryn ohjauksella. Luova kenttä on jatkuvassa liikkeessä; se muuntuu, uudistuu ja keksii itsensä aina uudelleen.

Kutsumme sinut osaksi luovan energian kehää.

MALVA
Päijänteenkatu 9, Lahti
ti, to – su: 10–18
ke: 10–20
ma: suljettu

Malvan pääsylippujen hinnasto -> Pääsyliput
Näyttely on esteetön.

TRIO
Aleksanterinkatu 18, Lahti
ma – la: 10–18
su: 11–18

Näyttely on maksuton ja esteetön.

Lisätietoja

Tytti-Lotta Ojala, LAB Muotoiluinstituutti
+358 50 514 8222
tytti-lotta.ojala@lab.fi

Elina Suutari, Malva
+358 44 482 0899
elina.suutari@lahti.fi