Tapahtumat

Designpaahtimo: Lasitaiteilija Sini Majuri

Tapahtuma on päättynyt

Designpaahtimo tarjoaa kahvipöytäkeskusteluja muotoilusta, taiteesta ja tulevaisuudesta!

Kerran kuukaudessa verkossa järjestettävissä Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö. Haastateltavina nähdään Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita. Lippuja verkkotapahtumaan (5 €) pääset ostamaan tästä ja lippuja paikan päälle (15 €) tästä.

7.12. vieraana lasitaiteilija Sini Majuri

Lasimuotoilija Sini Majuri (Taiteen maisteri) on palkittu lukuisilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla, kuten kultaisella A’Design Awardilla Italiassa. Hän on toiminut kahdesti arvostetun kilpailun Grand Juryssä.

Majuri on muotoillut käyttölasia esimerkiksi Hong Kongin M+ nykytaidemuseolle sekä hollantilaiselle DutZ Collectionille, jossa hän on myös toiminut kiertotalouden asiantuntijana. Majurin runouteen ja tarinalliseen ilmaisuun pohjautuvia lasiveistoksia on nähty yli 60:ssä kansainvälisessä näyttelyssä esimerkiksi New Yorkissa, Tokiossa, Venetsiassa ja Dubaissa. Sini Majuri on suomalaista nykylasia elinvoimaistavan ja kansainvälistävän FRESH Finland-hankkeen perustaja.

Tutustu Siniin etukäteen sosiaalisessa mediassa

Facebook: @SiniMajuriDesign
Instagram: @Sini_Majuri
Twitter: @SiniMajuri

Tapahtumaan voi ostaa lippuja paikan päälle 15 € / hlö sekä verkkotapahtumaan 5 €. Liput tapahtumaan verkkokaupastamme tai Malvan museokaupasta Malskilta (Päijänteenkatu 9).

Tapahtumalinkki toimitetaan verkosta lippunsa ostaneille ennen tapahtumaa.