Tapahtumat

Designpaahtimo: Teemu Salonen ja Komugi Ando

Tapahtuma on päättynyt
Designpaahtimo tarjoaa kahvipöytäkeskusteluja muotoilusta, taiteesta ja tulevaisuudesta!

Designpaahtimo tarjoaa kahvipöytäkeskusteluja muotoilusta, taiteesta ja tulevaisuudesta!

Kerran kuukaudessa verkossa järjestettävissä Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö. Haastateltavina nähdään Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita.

9.11. vieraina ovat Teemu Salonen ja Komugi Ando.

Teemu Salonen (s. 1976) yhdistää työskentelyssään kuvanveiston ja muotoilun luoden uniikkeja käyttöesineitä, joissa runsaus ja kitsch ovat vahvasti läsnä. Komugi Ando (s. 1986) on japanilaislähtöinen kuvataiteilija, jonka erilaisia esineitä ja materiaaleja yhdistelevissä installaatioissa on usein inhimillistä huumoria. Yhdessä he ylläpitävät Salosen vuonna 2009 perustamaa Taide- ja muotoilukeskus Ars Auttoista Padasjoella. Molemmat osallistuvat myös aktiivisesti näyttelyihin – voit esimerkiksi nähdä heidän teoksiaan marraskuun alkuun asti Ars Pori Megastoressa sekä Salosen teoksia Glasshouse Helsinki Galleryssä.

Tule kuuntelemaan millainen ajatusmaailma ohjaa taiteen ja muotoilun yhdistämistä ja miksi muoto on funktiota tärkeämpää!

Tapahtumaan voi ostaa lippuja paikan päälle 15 € / hlö sekä verkkotapahtumaan 5 €. Liput tapahtumaan verkkokaupastamme tai Malvan museokaupasta Malskilta (Päijänteenkatu 9).

Tapahtumalinkki toimitetaan verkosta lippunsa ostaneille ennen tapahtumaa.