Tapahtumat

Designpaahtimo – vieraana Teemu Keisteri

Tapahtuma on päättynyt
Designpaahtimo-kahvipöytäkeskusteluissa puhutaan taiteesta, muotoilusta ja tulevaisuudesta!

Designpaahtimo tarjoaa kahvipöytäkeskusteluja muotoilusta, taiteesta ja tulevaisuudesta!

Kerran kuukaudessa verkossa järjestettävissä Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö. Haastateltavina nähdään Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita. Tapahtumalinkki toimitetaan verkosta lippunsa ostaneille viikkoa ennen tapahtumaa.

Teemu Keisteri

Kuvataiteilija Teemu Keisteri tunnetaan DJ-keikkoja tekevänä Windows 95 -miehenä ja Ukkeli-hahmon luojana. Lahden Muotoiluinstituutissa valokuvausta opiskellut Keisteri on monipuolinen tekijä, joka työskentelee muun muassa kuva- ja performanssitaiteen parissa.

Keisterin neonkeltainen ja räväkkä Ukkeli-hahmo sai alkunsa vuonna 2008, ja se ampaisi heti suureen suosioon. Kulttimaineeseen nousseeseen hahmoon on sittemmin voinut törmätä niin kangaskasseissa, televisiolähetyksissä, festareilla kuin ravintoloiden seinillä. Designpaahtimo-tapahtuman aikana Keisteri piirtää Ukkeli-hahmon ja yleisö pääsee vaikuttamaan teokseen. Suorassa lähetyksessä syntynyt Ukkeli arvotaan tapahtuman osallistujien kesken.

Hinta: 20 € sisältäen 60 g Kahiwa Coffee Roasters kahvia kotiin toimitettuna. Tapahtuma toteutetaan Zoom-alustan kautta.

Max osallistujamäärä 50

Lipun kuhunkin tapahtumaan voit ostaa Lahden museoiden verkkokaupasta.

Juontajana toimiva Sami Sykkö on toimittaja, esiintyjä, kolumnisti, kommentaattori ja kirjailija. Sykkö on toiminut toimittajana esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanotolla Presidentinlinnassa ja kommentaattorina Britannian kuninkaallisissa häissä. Koulutukseltaan hän on ekonomi.

Sykkö on erikoistunut muotiin, sisustukseen, muotoiluun ja kulttuuriin. Hän on myös kirjoittanut kaksi sisustuskirjaa suomalaisista kodeista ja sisustuksista. Sykkö on entinen Glorian päätoimittaja ja kirjoittanut pari vuosikymmentä Helsingin Sanomiin ja Kuukausiliitteeseen. Lisäksi hän on vuosia toiminut kolumnistina erilaisissa aikakauslehdissä.