Tapahtumat

Väriä! -taidepaja

Tapahtuma on päättynyt
Tule työskentelemään ja ilottelemaan värien pariin! Taidepajassa tutkitaan värejä, tutustutaan värien ominaisuuksiin ja vuorovaikutukseen. Taidepajassa sivutaan keskeisiä väriteorioita, mutta pääosassa on väreistä nauttiminen ja työskenteleminen maalaamalla.

Tule työskentelemään ja ilottelemaan värien pariin! Taidepajassa tutkitaan värejä, tutustutaan värien ominaisuuksiin ja vuorovaikutukseen. Taidepajassa sivutaan keskeisiä väriteorioita, mutta pääosassa on väreistä nauttiminen ja työskenteleminen maalaamalla. Ennakko-osaamista ei tarvita, vain avoin ja innostunut mieli. Päivän aikana tehdään erilaisia harjoituksia sekä toteutetaan oma teos. Tervetuloa maalaamaan maailmaa värikkääksi!

Taidepaja soveltuu yli 10-vuotiaille, alle 13-vuotiaat ovat tervetulleita osallistumaan aikuisen seurassa. Paja sisältää ohjauksen työskentelyyn sekä tarvittavat materiaalit ja välineet, ohjaajana toimii kuvataiteilija Marja-Liisa Jokitalo. Taidepaja järjestetään Pajatila Kummassa Malvan kellarikerroksessa. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Taidepajan hinta on 20€, pajaan osallistuminen lunastetaan museon verkkokaupasta.