Taiteilijatapaamisia Malvassa

kuva: Karoliina Redsven / Malva

Tule kuulemaan tarinoita ja tietoa taiteilijoiden itsensä kertomana omasta työstään.

Taiteilijatapaaminen Nanna Suden kanssa ke 22.2. klo 18.00 ja ke 22.3. klo 18.00

Aikamme merkittävimpiin kotimaisiin maalareihin kuuluvan Nanna Suden näyttelyssä nähdään väkeviä maalauksia. Tapaamisessa hän kertoo omasta työskentelystään, taiteen tekemisen prosessista ja tekemiseen ajavista asioista. Illan lopussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä tai viritellä keskustelua.

Värikylläisistä, ekspressiivisistä maalauksistaan tunnetun Nanna Suden laajassa näyttelyssä Taiteilijatar ja raivoisa rakkaus esitellään taiteilijan vuosina 2020–2022 syntyneitä teoksia. 

Taiteilijatapaaminen Marjatta Tapiolan kanssa ke 1.3. klo 18.00 ja la 25.3. klo 15.00

Tapiolan näyttelyssä Toisin sanoin nähdään niin taiteilijan nuoruuden klassikkoteoksia kuin täysin uusiakin tulkintoja. Tapaamisessa hän kertoo omasta työskentelystään, taiteen tekemisen prosessista ja tekemiseen ajavista asioista. Illan lopussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä tai viritellä keskustelua.
Mukana tilaisuudessa on myös näyttelyn kuraattori Timo Valjakka.

Marjatta Tapiola kuuluu suomalaista maalaustaidetta 1980-luvun alussa uudistaneiden maalareiden kärkijoukkoon. Teosten väkevä ekspressionismi toi hänelle pysyvän sijan yhtenä tunnetuimmista ja merkittävimmistä sukupolvensa taidemaalareista.

Ei ennakkoilmoittautumista, sisäänpääsy museolipun hinnalla.