Museopedagogin sijaisuus

Kuva: Lauri Rotko.

Etsimme museopedagogillemme vuorotteluvapaan sijaista ajalle 1.8.2022-31.12.2022. Museopedagogina saat olla luomassa yleisöillemme unohtumattomia elämyksiä. Paikkaa voit hakea Kuntarekrystä.

Museopedagogi suunnittelee museovierailujen opastuksia, työpajoja sekä erilaisia tapahtumia, ja vastaa niihin liittyvästä viestinnästä osana Malvan tiimiä. Työhön kuuluu myös erilaisten museopedagogisten konseptien suunnittelu ja toteutus koko Päijät-Hämeen alueella.

Malva on upouusi rajoja rikkova ja taidekenttää uudistava museo. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Olemme ylpeästi lahtelaisia – tekemisen meininki ja rosoisuus ovat osa Malvan olemusta.

Malva on osa Lahden museoita. Lahden museoihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Malvan tiimi koostuu museoamanuensseista, viestinnän asiantuntijasta ja mediatuottajasta. Yhteistyötä tehdään tiiviisti koko Lahden museoiden henkilökunnan kanssa.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä digitaalisten alustojen ja yleisimpien viestintäkanavien hallintaa. Eduksi luetaan pedagogiset opinnot, innovatiivinen työskentelyote, kielitaito ja ajokortti.

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot. Sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
– ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
– alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
– vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 705,34 €/kk. Noudatamme tehtävässä 2 kuukauden koeaikaa.

Haethan paikkaa Kuntarekryn kautta 19.4.2022 klo 9.00 mennessä.

Lisätiedot

Projektipäällikkömme ja Malvan tiimin esihenkilö Anne Laiti antaa museopedagogin työstä lisätietoja 30.3. ja 31.3. klo 12.30-14.30 sekä 4.4. ja 5.4. klo 9-11.

Anne Laiti
Projektipäällikkö