Tapahtumat

Murtumaton -hiekka-animaatioesitys

Tapahtuma on päättynyt
Koko perheen hiekka-animaatioesitys karhujen kotimetsästä. Esittäjänä kuvataiteilija Amadeu Vives.

Koko perheen hiekka-animaatioesitys karhujen kotimetsästä. Emokarhu ja pentu asuvat iloisena metsässä, kunnes heidän kotimetsänsä kaadetaan. Karhut ovat neuvottomia ja surullisia, kunnes pieni perhonen tulee karhujen avuksi.

Hiekka-animaatiossa taiteilija piirtää hiekalla kuvia valopöydän päällä. Taiteilija luo kuvia siirtämällä, lisäämällä, poistamalla tai ripottelemalla hiekkaa. Kuvat muodostavat tarinan, yleisö seuraa esitystä valkokankaalta. Esityksessä ei ole puhetta, taustamusiikin on toteuttanut Ilmari Myllynen. Kuvataiteilija Amadeu Vives esittelee hiekka-animaatiotekniikkaa yleisölle esityksen lopuksi.

Amadeu Vives on syntynyt 1978 Espanjassa ja valmistunut kuvataiteilijaksi Valencian ammattikorkeakoulusta vuonna 2008. Hän on asunut Suomessa vuodesta 2014 ja työskennellyt erilaisten taidemuotojen ja -produktioiden parissa.

Esityksen kesto on noin 20 minuuttia. Esitys järjestetään Malvan pajatila Kummassa, yleisöä esitykseen mahtuu 40 hlöä. Esitys on ilmainen, osallistuminen tulee varata etukäteen museon verkkokaupasta. Huomioithan, että pääsylippu museoon on ostettava erikseen, alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen.

Esitys on osa Malvan lapsille ja nuorille suunnattua syyslomaohjelmaa.

Tarina ja hiekka-animaatio: Amadeu Vives

Musiikki: Ilmari Myllynen