Tapahtumat

Puhutaan taiteesta!

Tapahtuma on päättynyt
Päijät-Hämeen Taidemuseoyhdistys järjestää yhteistyössä Malvan kanssa kaikille avoimen keskustelutilaisuuden: Tekoäly ja taide - mihin taiteilijaa tarvitaan?

TEKOÄLY JA TAIDE – MIHIN TAITEILIJAA TARVITAAN?

Sunnuntaina 26.11. klo 13 Malvan Kumma-tilassa keskustellaan tekoälystä ja taiteesta. Kuvataiteilija Jussi Lahtinen kertoo työstään ja teoksestaan Urban AI Art, joka on nähtävillä verkossa. Tilaisuudessa puhutaan muun muassa taiteen ja tekoälyn suhteesta, katselijan kokemuksesta ja taiteen tulevaisuudesta.

Jussi Lahtinen valmistui Lahden Taideinstituutista vuonna 2005 ja on sen jälkeen tehnyt muun muassa grafiikkaa, lavastuksia, mainosgrafiikkaa ja happeningejä. Viime vuosina hänen mielenkiinnon kohteenaan on urbaani ympäristö ja sittemmin tekoäly.

Tilaisuuden moderoi Riitta Nieminen Päijät-Hämeen Taidemuseoyhdistyksestä. Riitta Nieminen on tulevaisuuden ennakoija ja kaupunkikehittäjä, jolla on kiinteä suhde kuvataiteisiin. Yleisö on tervetullut mukaan keskusteluun.

Tilaisuus pidetään Pajatila Kummassa, joka sijaitsee Malvan alakerrassa. Tilaisuus on maksuton, eikä sisällä pääsyä Malvan näyttelyihin. Tervetuloa mukaan!