Avoimia työpaikkoja Lahden museoissa

Malvalla ja Lahden museoilla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Malvaan etsitään viestinnän asiantuntijan sijaista. Lahden museoille haetaan maakuntatutkijalle sijaista ja projektitutkijaa. Kaikkia paikkoja haetaan Kuntarekryn kautta.

Viestinnän asiantuntijan sijainen

Sijaista etsitään ajalle 17.10.2022–15.6.2023.

Malvan viestinnän asiantuntijaksi haetaan osaajaa, joka pystyy tuottamaan innostavaa ja helposti lähestyttävää markkinointiviestintää Malvan näyttelyistä ja muusta toiminnasta. Viestinnän asiantuntijalla ei tarvitse olla taustaa museoalalla, mutta kiinnostus ja innostus taide- ja muotoilukenttää kohtaan on tärkeää. Työssä edellytetään myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Lue lisää tehtävästä täältä.

Maakuntatutkijan sijainen Lahden museoihin

Sijaista etsitään ajalle 14.10.2022 (tai sopimuksen mukaan)–31.8.2024.

Maakuntatutkija toimii kulttuuriperinnön asiantuntijana sekä kehittää ja edistää museotoimintaa ja toimialansa yhteistyötä Päijät-Hämeen alueella. Tehtäviin kuuluu myös kulttuuriperinnön tallentamisen ja digitaalisen saavutettavuuden edistäminen alueella.

Maakuntatutkija antaa neuvontaa ja ohjausta paikallismuseoille ja muille alueen toimijoille museotoimintaan liittyvissä asioissa (kuten
kokoelmatyö, näyttelyt, tapahtumat ja avustukset). Maakuntatutkija koordinoi Päijät-Hämeen museoiden työryhmän toimintaa ja Päheet museot -museoviikon toteutusta.

Lue lisää tehtävästä täältä.

Projektitutkija

Projektitutkijaa etsitään ajalle 26.9. (tai sopimuksen mukaan)–23.12.2022.

Projektitutkijan työhön kuuluu yksikön kulttuuriympäristöä koskevan arkistoaineiston ja kirjaston järjestäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu museon kulttuuriympäristötiedon digitalisoinnin valmistelua.

Lue lisää tehtävästä täältä.