Inventointipalvelu

Löytyykö sinun tai vaikkapa yhdistyksesi hallusta suuri määrä taideteoksia, joista kaipaat kattavaa listaa? Tältä sivulta löydät tietoa teosten inventointipalvelustamme.

Malva tarjoaa taidekokoelmien inventointipalvelua, johon kuuluu taideteosten tietojen kirjaaminen ja teosten valokuvaaminen. Tiedoista koostettu luettelo kuvineen toimitetaan tilaajalle, jonka lisäksi tiedot kirjataan ylös museon tietokantaan. Luettelo voi tulla tarpeeseen esimerkiksi vakuutuksia, perinnönjakoa tai omaisuuden hallinnoimista varten.

Palvelu on suunnattu niin yksityisille, yhdistyksille, erilaisille yhteisöille, kuntayhtymille ja yrityksille, joiden hallussa on lukuisia taideteoksia, mutta joilla ei itsellään ole resursseja tai tarvittavia taitoja inventointiin.

Inventointi toteutetaan erilliskorvauksesta, joka sovitaan tapauskohtaisesti.

Museo toimii asiantuntijana Päijät-Hämeen alueella taidekokoelmiin ja niiden hoitoon liittyen ja toivoo tietoja alueen yksityisesti ja julkisesti omistetuista taidekokoelmista. Tiedot ovatkin tervetulleita myös ilman inventointipalvelun hyödyntämistä.

Jos siis omistuksessasi on useita taideteoksia ja tahdot niistä kattavan luettelon kuvineen, ota yhteyttä!

Lisätietoja

Susanna Korhonen
Kokoelma-amanuenssi