Tietoa taideteoksistasi

Kaipaatko tietoa omistamastasi taideteoksesta tai sen tekijästä? Tulit oikeaan paikkaan – meiltä löytyy apua moneen tilanteeseen.

Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo, jonka tallennus- ja tutkimusvastuulla on päijäthämäläinen kuvataide. Museon kokoelmissa on tuhansia taideteoksia, joilla on tekijänsä, aiheensa, aiemman omistajansa tai muun asian kautta yhteys Päijät-Hämeeseen. Museo tallentaa myös päijäthämäläiseen taiteeseen liittyviä valokuvia, lehtileikkeitä ja muuta arkistoaineistoa.

Museon asiantuntijapalvelut ja arkisto ovat käytettävissäsi – ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme päijäthämäläiseen taiteeseen ja taiteilijoihin liittyviin kysymyksiin ja neuvomme sinua tarvittaessa eteenpäin selvitystyössä auttaaksemme. Huomaathan kuitenkin, että museo ei ota kantaa taideteosten aitouteen tai arvoon liittyviin kysymyksiin. Teosten hinta-arvioita voi tiedustella esimerkiksi taidetta myyvistä huutokaupoista.

Palvelun hinta

Palvelu on pääasiassa maksutonta. Laajempaa tutkimustyötä vaativasta palvelusta veloitamme 120e/alkava tunti. Palvelun maksullisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa aina etukäteen.

Lisätietoa

Susanna Korhonen
Kokoelma-amanuenssi